|
Shining Moon Forum strony Shining Moon
|
38 Act |
Autor |
Wiadomość |
Yuuichiro

Ulubione postaci z SM: Nephrite, Yuuichiro, Ami, Usagi
Seiya czy Mamoru?: Seiya
|
Wysłany: 2016-04-02, 16:45 38 Act
|
|
|
Interpretujemy/opisujemy/wydajemy Nasze opinie o 38 odcinku ;-) |
|
|
|
 |
February

Ulubione postaci z SM: Usagi
Seiya czy Mamoru?: Mamoru
Ulubiony utwór z Anime: La luna splende
|
Wysłany: 2016-07-03, 21:32
|
|
|
Nikt nic? Tydzień minęło od premiery ostatniego aktu 3. sezonu i mam nadzieję, że to nie koniec No ale końcówka mimo, że nie zawiera całego mangowego zakończenia Infinity można wytłumaczyć tym, że chcą nas zaskoczyć wyglądem Pegaza i dopiero będzie casting na wybór głosu
Jak podejrzewałem to więcej działo się w poprzednim akcie niż w ostatnim. Przyzwyczaiłem się, że na początku ostatniego aktu jest akcja a później sytuacja się uspokaja i jest znowu sielanka. Czułem lekkie zmieszanie przy powrocie Sailor Moon. Można to było zrobić lepiej. Nie było to jakies epickie jak w poprzednim akcie przy poświęceniu SM i przebudzeniu Saturna. No ale zdecydowanie te zakończenie bardziej mi odpowiadało niż przy klasycznej S-ce. Mała Hotaru słodka. W oczy od razu rzuciło mi się, że wycieli fragment z mangi kiedy wojowniczki pobiegły do opuszczonego już apartamentu Haruki i Michiru. Wygląd Serenity wyszedł na plus, zdecydowanie lepiej wyglądała niż za pierwszym razem w tym sezonie. Nowe mundurki szkolne, stroje wojowniczek... ahh tylko czekać na kolejny sezon. Humor przy dobiciu Usy i pocieszającą Minako udany Marzy mi się, że 4 sezon był mieszanką dwóch pierwszych sezonów z trzecim. Czy mi się wydaje czy Chibiusa jest taka za mała. Zastanawiam się czy w Starsach będzie większa Poniedziałki nie będą takie same. Coś mi się wydaje, że do września będziemy czekali na wieści o kontynusacji. |
|
|
|
 |
effa25

Ulubione postaci z SM: usagi, ami, rei
Seiya czy Mamoru?: mamoru
Ulubiony utwór z Anime: makenai
|
Wysłany: 2016-09-10, 17:38
|
|
|
pojawia się sailor saturn ciekawe wejście. podoba mi się będzie duże bum :-P |

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|